Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 61 to 70 of 70

Thread: I DID IT! - Syncopia online multiplayer

  1. #61
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    I agree that there is no difference for that glitch depending on regional distribution areas. And I also think we can exemt all hardware-related stuff like PSN or disc version, old or slim PS3 etc. aswell. Guess it is a "pure" [lol] software/code thingy.

  2. #62
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Apple-Guy-Cipher
    Posts
    1,838

    Default

    FYI, there's an online syncopia room going right now, hosted by piano_practice ;-)
    EDIT; he crashed, now hosted by me

    Cipher
    Last edited by Cipher; 14th November 2013 at 02:40 PM.

  3. #63
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    Am approaching ...

  4. #64
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    MrOrbital
    Posts
    320

    Default

    I'll be home within an hour. Keep the room going!

  5. #65
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Belgium
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Apple-Guy-Cipher
    Posts
    1,838

    Default

    the lobby derped eventually
    everybody kept freezing or error'd out, gotta love wipeout connections ^^

    Cipher

  6. #66
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bradbury Building
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    JFthebestJan
    Posts
    876

    Default

    several players asked me how i get the glitch done 'so quickly'.

    so here is exactly what i do:
    1. start ps3; sign in to psn; start wipeout hd
    2. wait until you logged in to the wipeout server
    3. select racebox; select X mode and X speedclass
    4. select tech de ra reverse; select the ship you want to use, BUT DO NOT START THE EVENT!
    5. press CIRCLE-button
    6. back in track selection spam X-button until the game accepts your input (the screen will microfreeze for a few milliseconds)
    7. back in ship selection spam CIRCLE-button until the game accepts your input (the screen will microfreeze for a few milliseconds)
    8. rinse and repeat the steps 6-7, try to be as quick as possible with your spam movement!
    9. if you've no success after 5-10 minutes, restart your ps3 and repeat the above steps.
    Last edited by JFthebestJan; 16th November 2013 at 09:34 PM.

  7. #67
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    You can also change between track selection and race setup screen. The actual changing of the screens happens faster here, so you have more tries in the same amount of time

  8. #68
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Catania , Italy
    PSN ID
    TheWalkingFroggy (PS4)
    Posts
    135

    Default

    Useless bug:
    If you notice, the panel of "Vineta K" is higher than "Tech De Ra". If you select Vineta K and then you switch to Tech just a little little little before applying the changes and then turn back to the select track, you'll sometimes notice that the panel of Tech is higher than Vineta

  9. #69
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bradbury Building
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    JFthebestJan
    Posts
    876

    Default

    yeah, i noticed that too, but it has nothing to do with the glitch, unfortunately

  10. #70
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    East London
    PSN ID
    TERRA-WRISTS / SKRUFFEM
    Posts
    966

    Default

    I raced this on flash recently. FUN!!!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •