Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 25

Thread: Syncopia Glitch : Patched with 2.50?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Catania , Italy
    PSN ID
    TheWalkingFroggy (PS4)
    Posts
    135

    Default Syncopia Glitch : Patched with 2.50?

    Hello Guys. Watch this video.

    http://www.youtube.com/watch?v=uoqMd...1&feature=plcp

    As you can see I managed to run the glitch Syncopia (for the first time) but then there is a large padlock on the track.
    It will have been patched with the patch 2:50?

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    Don't know, will try it myself later.

    Too bad if they fixed it... It was a nice hidden "add-on", haha
    But the strange thing is, if they really wanted to fix this, why did they even keep the Syncopia track symbol there??

  3. #3
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    MrOrbital
    Posts
    320

    Default

    I've raced on Syncopia on all race classes in both TT and SL so I've performed the glitch many times. I do remember that occasionally this exact situation could happen, that the Syncopia icon appears, but is locked with a padlock. Just try the glitch again and it will hopefully work! I have not tried to access Syncopia since 2.50, but I don't think they would bother to remove it with a patch. They have other things on their mind right now. Good luck!
    Last edited by multibodydynamics; 24th May 2012 at 10:46 PM.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    I will try it right away. PS3 is starting

  5. #5
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    South East England
    PSN ID
    Dark_Phantom_89
    Posts
    1,587

    Default

    That blank option happens if your cursor isn't on Tech De Ra Reverse when you back out of the track selection screen. I doubt that it's been patched.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    You mean you can re-create that bug?
    As for now I thought it's always a coincidence when it happens.. Just stick around Tech De Ra rev and move around while selecting and go back...


    I managed to get that locked cell once but accidentially hit UP too fast. But I on the cell where normally Tech De Ra fwd should be, there was also Syncopia. Maybe you can try to select this one instead but beware: Once you get away from the Tech De Ra section and go back on it, the Syncopia disappears on the Tech De Ra fwd field and you can't select the Tech De Ra bwd again!
    Last edited by docfo4r; 24th May 2012 at 11:36 PM.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    Woops, sorry for double posting...

    I can confirm now that the glitch is still working on Version 2.50
    I finally managed to get the locked cell again [it takes some time indeed] and could select the track right away. As you can see, my time even got updated to the Leaderboards.
    @SuperRyuga: Maybe your controller ran out of power

  8. #8
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Catania , Italy
    PSN ID
    TheWalkingFroggy (PS4)
    Posts
    135

    Default

    Oh, thanks guys.
    I tried again and the glitch has worked. ( Finally, Syncopia *.* )
    Anyway, I have a question : to run on Syncopia online, the process is the same?

  9. #9
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    A▀lar, HE, Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    docfo4r
    Posts
    1,035

    Default

    Yes, just takes some time as usual...

  10. #10
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sydney Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    blackwiggle
    Posts
    3,871

    Default

    Leungbok [YouTube name -BADTESTERZ] made a YouTube video of how to recreate the glitch Saturnreturns accidentally found, that's if new forum members are wondering WTF people are talking about in this thread.
    It allows you to play the otherwise zone only track Syncopia, as a online multiplayer race track.
    I had a brief troll through his posted videos , not sure if it is still a private video, see little point of it being still so if it is....have a look through them for yourself and see if it's there.
    http://www.youtube.com/user/BADTESTERZ

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •