Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 21 to 30 of 61

Thread: Wipeout 2048 - Technical Assistance

  1. #21
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    paris
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    leungbok - BADTEST
    Posts
    2,545

    Default

    True Colonel i sometimes have global or friends ghosts with weird times (sometimes 10 sec slower than my current pb when they're supposed to be faster and when my friends are in front of me on leaderboards ). Maybe speed classes confusion in the game's code !!

  2. #22
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Glasgow
    Posts
    459

    Default

    Thanks for the info - looks like I will be doing regular backups

    Confirmed I have also seen the bug in the times shown on friends ghosts.

    I usually switch between friends ghost and global ghost regularly in Speed Lap Mode. Its awesome -hopefully these bugs (and the cheating) will be fixed in the next update

  3. #23
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3

    Default Solution for last node problem!(?)

    Quote Originally Posted by zoetl View Post
    I played MP till last node (Level 20) and didn't made it on my first 2 attemps. The next couple of races I chose some nodes from earlier Levels and then wanted to go back, but the node - still there in grey - is not "touchable"! I maxed out the view, I tried to restart the game, restart the console etc. Nothing.

    I can't finish the Campaings last node - this is ... argh .... not funny
    ...

    Hi there,

    I wanted to let you know, that I've found a solution for my problem.

    Like I posted earlier, I was at MP-Campaign Level 20 last node (iir node 16) and couldn't touch/activate it anymore. And that although nodes 14 and 15 were yellow (elite pass-ed).

    What did it for me was: Activate MP-Mode, don't choose any node. Instead wait till the system automatically chooses the node. It normally activates the newest node.
    In my case it chose node 13(!) which was grey, but like I said 14 and 15 already elite pass-ed!?
    I thought WTF!?, passed the race and then OMG the final node became active again and I elite-pass-ed it.

    I hope this is comprehendible and perhaps will help someone ... ^^




    bye
    zoetl
    Last edited by zoetl; 12th March 2012 at 10:41 AM. Reason: wrong quotation

  4. #24
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hong Kong
    Timezone
    GMT + 8
    PSN ID
    ChrisOTR
    Posts
    26

    Default

    I just reported these two bugs. Sorry for posting my email verbatim, bt I'm typing this on my phone. Posting here in case anyone is interested:

    Hi,

    I'm enjoying 2048, thanks.

    However, I wanted to point out a couple of issues with the game that are bugging me.

    First, when in external view, pressing the airbrakes whilst motionless causes the ship to tilt, yet in internal view, pressing the airbrakes whilst motionless doesn't. Why does this bother me? Because it appears to show that the game physics may be different depending on the view you choose, which would make a mockery of the online high scores etc.

    Secondly, I have legitimate high scores on my device that don't show in the leaderboards/friends mode. I think this may be because I was on 3g and had bad reception when I set them, but if so why are they not uploaded later?

    Thanks for reading.

    Chris (PSN ID is RedRecidivist)

  5. #25
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Hong Kong
    Timezone
    GMT + 8
    PSN ID
    ChrisOTR
    Posts
    26

    Default

    Oh and one more:

    Sorry, one more I forgot - after a while of play, sometimes mid-race, my ship stops steering as strongly to the left (!!?). The ship will still go straight but steering left has less effect than steering right. Seems like a joystick calibration issue, and it requires a full exit and restart of the game.

  6. #26
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    quettehou (manche)
    PSN ID
    ExpitariuS
    Posts
    5

    Default

    hi guys i correct my previous post my game works again and without losing my online and offline progress here's what I did:

    1) BU of my saves on my pc
    2) on my pc I deleted the patch folder
    3) I put my saves on my vita
    4) re-download the patch

    and BINGO IT'S WORKS

    and the game works perfectly, i haven't any problem since March 9 when I did that

  7. #27
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Central Scotland
    PSN ID
    stin_wz, PS3 , Vita and PS4
    Posts
    3,720

    Default

    That is good news!

    Did you say to asa yet?

    stevie

  8. #28
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    quettehou (manche)
    PSN ID
    ExpitariuS
    Posts
    5

    Default

    yes Stevie he's know, i told him since i do this manipulation ^^, it was him who told me to post here to share the solution to everyone

  9. #29
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Leigh-on-Sea, Essex, UK
    PSN ID
    Hellfire_WZ
    Posts
    3,237

    Default

    Update from the Tech Support page - patches 1.02 for 2048 and 2.50 for HD are now in testing and should be released early this month.

  10. #30
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Le Havre. FFF team base
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Asayyeah -OFW-
    Posts
    4,005

    Default

    Hope this will fix previous bugs and new ones ...

    Wanna laugh? After finishing my post through Pure thread(Pure on vita) and reading the cool n friendly weekly challenge from kaori, i thought being a bit harsh towards 2048 and give it another chance...
    Failed (miserably)
    Game doesn't launch and I get this new error code : NW-2026-0 that i can translate by Neverminds W anker we will fix that in 2026 :O

    luv subliminal messages



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •