Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: YAY I have a 1 record on the prototype track...

  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    18

    Default YAY I have a 1 record on the prototype track...

    That was so random, I just looked at Lap Records on Vector for Ls101 and I have first place..I have only updated my times once and i already hold a top spot...I'm so excited!!!





    -pirhana59

  2. #2
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    111

    Default

    Anyone actually races that track on that speed?

    Now Manor Top on Phantom class?

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    18

    Default

    sorryy... I wasn't trying to break any records...It just randomly happened. That was when I started playing.Next i'll do it on Rapier or Phantom...sheesh... :roll:

    -pirhana59 (somewhat discouraged)

    P.S Break my record then...

  4. #4
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Scotland
    PSN ID
    infoxicated
    Posts
    5,636

    Default

    Actually, it is the way to go, I think.

    Knowing that I wasn't going to beat the Al Sartwell's of the world at Phantom, I decided to make Manortop "my house" at the lower speeds.

    It worked out really well... except that I have a faster laptime for Rapier than I do at Phantom for Manortop! duh!

    Honestly, if you cant beat the speed freaks and their NegCons then drop down a level or two where the NegCon isn't a factor.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Barcelona, Catalonia
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    xEik
    Posts
    1,232

    Default

    I think you did some kind of error.
    Your race record is 2:21.26 and a lap record of 34.10 seconds? :roll:
    Assuming first lap is the slowest it would mean that first lap took you 1:47.16 and after that you did a lap in 34.10. That's what I call recover from a bad start. Three times faster .
    Doublecheck the records on your memory card. I don't doubt of your honesty but I remember that my first post in WipeoutZone forums two years ago was to apologise after realising I had messed it up the first time I had input my records. That was the only time I've been ahead of Al Startwell.

    PRACTICE LEADS TO PERFECTION !

  6. #6
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    18

    Default

    that might be...though I hope not...But I'll check my card and update tonight..thanks for the heads up

  7. #7
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    WZ_Task
    Posts
    1,596

    Default


    LS101 Vector? We had a challenge on that track. That should be a really tough record to get.

    Minus the funny of the comment of Brother Laz, you'll find someone seriously racing every track at every speed. Any 1st place record you can get is in some way an accomplishment.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    florida
    Posts
    9,850

    Default give a cheer! - Icaras! Oh yeah! Icaras! Oh yeah!

    .
    Pirhana59: on that track in that racing class, it is the closest thing to a certainty that you will ever find in life that you'll have to be using an Icaras to get a record best time
    considering your best overall time, and that you were using an AG-S [a wonderful ship in many circumstances, but not the best one for this circuit and speed class], it would seem, as xEik indicates, that an error has been made

    ''.I have only updated my times once and i already hold a top spot... ''
    that should always make one suspicious of one's times. the pilots take their records very seriously, so always triple check your times. or double check the first time, then next day, check again. sometimes one's brain gets into a groove where it can't see a mistake it made until circumstances change

    Jay: indeed. anyone who can beat FoxZero's vector class time on that track has pulled off a near miracle. sigh. i was the one who set up that challenge... and look how far back i am. tsk.
    .

  9. #9
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    18

    Default

    ok then...since evryone disagrees with me...there must be something wrong with my card...or i typed itwrong...at any rate what should I decrease my time to so the rightful owner offirst place can take it back?

    dismayed at memory card

    -pirhana59

  10. #10
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Scotland
    PSN ID
    infoxicated
    Posts
    5,636

    Default

    This seems like a strange one - if you've matched the track / class / race type correctly then it would take something pretty weird for it to be out by much... :-?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •