Results 1 to 10 of 10

Thread: Audio Problems with WOHD?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    kryowing
    Posts
    14

    Post Audio Problems with WOHD?

    Whenever i'm playing Wipeout, for some odd reason, my audio just stops. Everything else works fine, no lags or glitches. I even replaced my HDMI cable, just in case that was the problem. Does anyone else have the same problem?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Montréal
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    Darkdrium777
    Posts
    4,551

    Default

    I would make sure that your audio output settings on the PS3 XMB are set appropriately. Some settings may not be supported by your sound system.
    I would try going strictly stereo first, and then moving up from there. I'm not an expert though so best to wait for one who knows about this problem already.
    Good luck anyways.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Greece
    Timezone
    GMT + 2
    PSN ID
    DreamyElf
    Posts
    345

    Default

    no kryowing you are not the only one...
    it happens to me sometimes, maybe it's because the ps3 is overheating...?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2010
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    kryowing
    Posts
    14

    Default

    I should hope not... i always brag to my xbox 360 fanboy friends about how Ps3's dont overheat... that would be a real bummer.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    138

    Default

    yeah after a while the Menu music (doesnt matter which one) will start skipping for me. But everything else is ok.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    eww stalker!!!
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    billychanxtr33m
    Posts
    210

    Default

    is it just wipeout or is all the audio gone? a while ago a patch of HD screwed up the audio on my system and i had to reformat

  7. #7
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    138

    Default

    actually once in a while my custom music does not work.
    Very rare but. Happened the other day. I was wondering why I was piloting so well when i realised there was no musical distractions...

  8. #8
    Join Date
    May 2010
    Location
    Hobart, Tasmania in Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    icarasDragon
    Posts
    166

    Default

    It's really nothing much but sometimes in a Zone mode track the game and the music will lag... but not the SFX

  9. #9
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sydney Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    blackwiggle
    Posts
    3,862

    Default

    It's been happening since the system software got an update in sound settings that allows for multiple audio out at the same time.
    The settings don't hold, or get negated if you change video output to other than HDMI by holding down on the power button till it beeps.
    You have to quit game and go into sound settings and re select options.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2010
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    kryowing
    Posts
    14

    Default

    Huh, i'll try that, thanks Wiggle. And all the audio cuts out, and its even started to do it on other games. Ill try a backup and format if all else fails.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •