Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 21 to 30 of 134

Thread: Syncopia/Pure Four Time Trial Glitch

  1. #21
    Join Date
    Jan 2009
    Timezone
    GMT -5
    Posts
    678

    Default

    Saturn - that seems about right.

    I need to head into work right now - but when I get home I'll fire up my digital camera and record my hands / screen to find out exactly what I'm doing to get into Syncopia.

  2. #22
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Enfield, North London, UK
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    SaturnReturn
    Posts
    2,828

    Default

    Many thanks - looking forward to it. I've given this a few more tries myself but still no luck. Hopefully the video will let everyone have the chance to race this track. I doubt online will ever work given the method of getting there, but wonder about speed lap and single race.

  3. #23
    Woopzilla's Avatar
    Woopzilla is offline WipEout HD Cup - Quarter Finalist Content Contributor
    Phantom Pilot
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    LV-426
    PSN ID
    Woopzilla
    Posts
    344

    Default

    Now that would be cool (or sad?) if weapon pads appeared on the track after glitching it into a Single Race... it would be a clear indication that they previously thought of making it a race map but decided against it. :/

    Anyway, I've tried messing around a little and couldn't get it to work... making a video is a pretty good idea. We can then all analyze every minuscule action you perform.
    Last edited by Woopzilla; 28th February 2010 at 10:53 PM.

  4. #24
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Singapore
    Timezone
    GMT + 8
    PSN ID
    FEISAR-CSY
    Posts
    867

    Default

    Quote Originally Posted by Koleax View Post
    Thanks, SR! I thought this deserved its own thread, too.

    F.E.I.S.A.R., could you tell me how you were able to reproduce that other bug with 100% success rate? I might be able to mess around with it from then on and it could be related to this Syncopia TT glitch.
    Koleax,although you can change selections after selecting the track,the track you have chosen(Amphi to Vineta K,Amphi will be chosen) is the one that will be played.I think I have quite "fast" reaction times.Sorry for the undue enthusiasm.Got to experiment more to find out.Maybe this may also be the case for the ships as well?

  5. #25
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Stockholm, Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    LurifaxFlux
    Posts
    173

    Default

    Alright so I almost got this glitch now.
    I wasn't actually trying to get the glitch though

    http://i46.tinypic.com/2ztezgw.jpg
    Note the lock on the track and no option of starting it

    What I did before was play a single racebox race on phantom elite, using icaras fury with standard colours on TDR rev.
    After finishing first I just switched to time trial, didn't do any fast clicking through menus or anything like that.

    Edit: I wasn't able to reproduce this.
    Btw, I'm using custom soundtrack.
    Last edited by LurifaxFlux; 2nd March 2010 at 05:47 PM.

  6. #26
    Woopzilla's Avatar
    Woopzilla is offline WipEout HD Cup - Quarter Finalist Content Contributor
    Phantom Pilot
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    LV-426
    PSN ID
    Woopzilla
    Posts
    344

    Default

    That's pretty cool... a lock icon on it? Maybe it was planned to be a race track after all.

    Did you do anything before playing single race? So far it seems the only confirmed ship is Icaras Fury.

  7. #27
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Stockholm, Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    LurifaxFlux
    Posts
    173

    Default

    That single race was the first thing I did when I started Wipeout, before I started Wipeout I was playing GT5: Prologue (disc version), I ejected the disc while starting up Wipeout, and the first thing I did when starting the PS3 was to play Final Fantasy VII on HDD.

  8. #28
    Join Date
    May 2008
    Location
    Kyoto, Japan
    Timezone
    GMT + 9
    PSN ID
    Heian_Xavier
    Posts
    266

    Default

    Seeing those screenshots really makes me miss the "virtual" courses in the Pure expansion packs. Not the green-and-blue ones, but the add-on tracks: Altima VII, Vohl Square, etc. I can't remember if they were supposed to be actual artificial courses constructed inside colored domes, or if they were VR-like simulators.

    It would be fun to race the Zone tracks like that.

  9. #29
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Singapore
    Timezone
    GMT + 8
    PSN ID
    FEISAR-CSY
    Posts
    867

    Default

    Say,SaturnReturn,how long was your game time?(found on gamesave)
    And have you completed the Fury campaign?
    I think that the Pure Four tracks had(note "had") "real life" versions of themselves,but they were not fully rendered.(like the prototype tracks in Wip3out,excluding the JPN version).
    Possible scenarios
    Syncopia:set in the outskirts of a city
    Coridon 12:some disused highway,expressway that loops,also possible that it surrounds buildings in a city
    Mallavol:Some test track
    Pro Tozo:Just cannot think of a possible scenario.Maybe some speedway that has a lot of banks?

  10. #30
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Enfield, North London, UK
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    SaturnReturn
    Posts
    2,828

    Default

    I did complete the Fury campaign in the end. I only did on Novice though, apart from one silver medal on skilled or elite on some Detonator challenge I think.

    Game time is 766 hours 52 minutes 07 seconds.

    Why do you ask? Do you think it matters to the glitch?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •