Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 42

Thread: Speed Lap and Time Attack Errors.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    B.C. Canada
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    Vartazian
    Posts
    744

    Default Speed Lap and Time Attack Errors.

    Hey Folks I dont know if I can stick this in another thread or not, mod feel free to splice-er-in there if this isnt good enogh to be a "stand alone thread"

    Anyways.

    Recently Ive noticed that there has been a huge flaw in the SL/TT/Zone Score boards.

    It doesnt register if your online, I was wonding if SL would be having a fix to this anytime soon, I know I worked hard for my 21.48 Time on Tech de Ra Reverse and it stil says that "player" did it, not Vartazian.

    Anybody else had this heartbreaking event happen? :'(

  2. #2
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    liverpool, england
    PSN ID
    XBARNSTERX
    Posts
    383

    Default

    Loads of times. Quite annoying really

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    B.C. Canada
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    Vartazian
    Posts
    744

    Default

    Tell me about it, nothing worse then working ona record for a few hours only to have it not count.

    thats like saying

    Oh you ran the marathon, but you werent wearing a nametag, Sorry. Disquallified.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    liverpool, england
    PSN ID
    XBARNSTERX
    Posts
    383

    Default

    But me names jim

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Paris, France
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Spece2goin
    Posts
    263

    Default

    For me, the record tables does not take my new times into account
    i don't know when it updates, but it's been 3 days i took #1 on TdR revers / Rapier and that's still my old time in table...

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    liverpool, england
    PSN ID
    XBARNSTERX
    Posts
    383

    Default

    I set 4 new times in speed lap yesterday and a few multiplayer times that have not updated yet. I set another about 4 hrs ago that has not appeared either. Dont see the point speed lapping now. Why is this?

  7. #7
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Paris, France
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Spece2goin
    Posts
    263

    Default

    it's really frustrating to see you set good times, and have a good place in record table, then to finally see days after when updated that you are few places further...

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    liverpool, england
    PSN ID
    XBARNSTERX
    Posts
    383

    Default

    Tell me about it on the amp at flash i managed to knock a fair bit off my time. But hasnt updated. I could possibly do it again but would it update. I thought set an ok time , one i know i could easily beat and see if there was any change today. No change, no point. Speed laps and Time trials are down

  9. #9
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    liverpool england
    PSN ID
    shapealot
    Posts
    154

    Angry

    i 2 set a new speed lap WR and it didnt update i have to get an even faster lap now for another chance of it updating, its gona be tough 2 beat but even if i do will that time update making it even harder next time? i was 4th on an event and i had to beat that time 4 TIMES before it would update. im giving up on SL and TT for the moment

  10. #10
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    paris
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    leungbok - BADTEST
    Posts
    2,545

    Default

    I have 5 WR that doesn't update, but i hope it'll be updated in one day or two, so we have to be a little patient, SL will surely fixes that very soon

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •