Page 16 of 18 FirstFirst ... 612131415161718 LastLast
Results 151 to 160 of 171

Thread: Wipeout HD FAQ

  1. #151
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Location, Location
    PSN ID
    kgb1971
    Posts
    1,681

    Default

    How did you guess

  2. #152
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    paris
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    leungbok - BADTEST
    Posts
    2,546

    Default

    I tried randomly !

  3. #153
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Singapore
    Timezone
    GMT + 8
    PSN ID
    FEISAR-CSY
    Posts
    867

    Default Did a watch through...noticed some discrepancies...

    FEISAR HD VS Icaras Fury comparison
    -FEISAR,even if it has the lowest top speeds,has a speed stat of 70,hence,it is "tied" with AG-Systems.

    Barrel Rolling
    -Unsuccessful rolls also cost shield points.(Which the novices should know later on)

    Pilot Assist(Not a discrepancy,just a nice joke,kudos to you)
    -Nice one on the Ashen-like voice "DON'T USE IT!"(I did an experiment.I had some friends over who are greenhorns to the WipEout series,I did not mention Pilot Assist to them. They performed better than if PA was on.)

  4. #154
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    FEISAR cockpit
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    elsalmantino
    Posts
    33

    Default

    How do you unlock the Icaras/auricom zone battle skins? I've got the Fury chrome skins but these two are still locked
    Sorry if this's been discussed earlier, I did a search and didn't find squat

  5. #155
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Preston, Lancashire
    PSN ID
    Colonel__Gaddafi, Erik_Ponti
    Posts
    1,897

    Default

    The Zone Battle Skins unlock as you complete the Fury Campaign. I'm guessing you've completed the HD campaign but not the Fury campaign right? By the way there's a better thread for random WOHD questions here.

    This thread relates specifically to Hellfire's guide

  6. #156
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    FEISAR cockpit
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    elsalmantino
    Posts
    33

    Default

    Damn, I was sure I'd posted there in the first place. Guess I had both threads open and screwed up.
    Anyway, no sense posting the same thing twice so I'll keep the question here. I've finished both campaigns with all medals and got all skins except those two (Icaras/auricom zone battle). Friend of mine says he got them halfway through Aftermath, so I dunno if my save's bugged. I got lots of silver and bronze in that event tho, I'll see if getting some more points there fixes it.
    Thanks for replying

  7. #157
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Preston, Lancashire
    PSN ID
    Colonel__Gaddafi, Erik_Ponti
    Posts
    1,897

    Default

    Hmm, yeah the silvers and bronzes may be the issue. I know you have to get golds to get the Fury Campaign Legend trophy, but there's no added bonus for doing it on elite (other than pride )

  8. #158
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bradbury Building
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    JFthebestJan
    Posts
    947

    Default

    hey, im sure everybody who's playing the game in 1080p is aware of this annoying frame-rate drops (slowdowns), especially on the fury tracks AND even more annoying (well for me) in zone modes, especially detonator. i have to say, that i played the game in 576i until 3 weeks ago & never really had those slowdowns (the CRT-TV i used to play with died). i couldn't live without wipEout so i went to the next electronics-store & got myself a fast pc-monitor (syncmaster bx2331)...
    1080p looks fantastic and everything, BUT 720p is the resolution to play with!
    it's almost as smooth as 576i AND still looks fantastic
    Last edited by JFthebestJan; 7th September 2011 at 08:11 PM.

  9. #159
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Stockholm, Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Oryx_Crake & Frumpman
    Posts
    1,147

    Default

    I have no trouble with framerate drops I have to say though hd tvs and computer monitors are slightly different of course... could be you've got yourself a monitor thats optimized for high resolution photo viewing those are generally not as good at fps as your avarage hd(-ready) tv.

  10. #160
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bradbury Building
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    JFthebestJan
    Posts
    947

    Default

    of course it's a gaming monitor (2ms), im not stupid u know.
    and it's the ps3 that isn't able to deliver 60fps in 1080p when there's alot of action on screen, fact. reduce resolution = higher (more constant) frame-rate, plain & simple. same going as on PC.
    Last edited by JFthebestJan; 7th September 2011 at 09:41 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •