Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 85

Thread: HD Patch 1.20?

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Sydney, Australia
    Timezone
    GMT + 11
    PSN ID
    djKyoto
    Posts
    797

    Default HD Patch 1.20?

    Just been asked to get this (after it stalling on me).

    It's 9304kb. I didn't know another patch was comming out. Anybody got any info on what it does? (nothing on google) Judging by the size it's probably just a patch to fix some techinical issues.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Portugal, Lisbon
    PSN ID
    Xtriko, PS3, PSP & Vita
    Posts
    506

    Default WipEout HD v1.20 is out.

    Some changes on the campaign. now all modes have easy, normal and hard.
    but the cool thing is the online changes. as all we know, there are games that got 8 players but the host doesnt' start it. now, when a game get half grid, the game will auto-start in 1minute. 20 secs for 8players.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Netherlands
    PSN ID
    psp/ps3 ID : cnmth
    Posts
    83

    Default

    Sounds good

    Got a day off today! so will fire up my ps3 in a sec and test it out

  4. #4
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Le Havre. FFF team base
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Asayyeah -OFW-
    Posts
    4,005

    Default

    i am getting the road down to le Havre in the next min so i ll DL that patch asap when i am at home
    Thx Mauro for the news

  5. #5
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sydney Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    blackwiggle
    Posts
    3,871

    Default

    That should get some people back into playing HD as I noticed a hell of a lot had given up.

    The online autostart is good,but will be a bit of a pain when trying to organize a BLING GG I think,supposed to having two tomorrow....see what happens.

    I wonder if the problem with people not being able to see a game up on the board if the friends filter is applied has been fixed,hope so,that's a real headache.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    2,651

    Default

    Quote Originally Posted by cnmth View Post
    Got a day off today! so will fire up my ps3 in a sec and test it out
    You lucky so and so, wouldn`t mind a long weekend myself.

    Great to know the game is still getting support. Hope to test this online with you all this weekend.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Texas
    Timezone
    GMT -6
    PSN ID
    b4p-
    Posts
    62

    Default

    how do the campaign changes effect the elite campaign trophy? Is there still an elite mode? I was near the end of that one.

    Did they change the AI any at all? I swear that elite AI cheats!

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    radiumx
    Posts
    1,499

    Default

    I hope elite level time trials aren't harder! Otherwise I can say good bye to elite campaign.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sydney Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    blackwiggle
    Posts
    3,871

    Default

    I just noticed a bit of a problem since the update.

    Just has a race with 8 players,4 joined almost straight after I did,the autostart kicked in before the last of those four had chosen a craft.

    The game starts,but it was like when your waiting for somebody during a tournament with 4 names hanging there on the screen saying waiting for [insert 4 names]

    Then 4 crafts on the grid appear and straight away those last 4 names wev'e been waiting for come up one by one as having left the game before to GO.

    It has to be due to the new patch,as before the only way you could quit was once the race had actually started.

    OH Dear,this doesn't look good I'm sorry to say.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Sydney Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    blackwiggle
    Posts
    3,871

    Default

    No Elite is still their,it's just like Racebox except now selectable in Campaign as well now.
    The thing is you can get gold at the lower settings in TT and Speed Lap but you still need to beat the Elite AI to get the trophies that demand it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •