Results 1 to 5 of 5

Thread: Nationality flags in the Lobby missing?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Denmark
    PSN ID
    WTFish
    Posts
    46

    Default Nationality flags in the Lobby missing?

    I am puzzled. I will list the differences my friend and I have in hardware.
    I have a US NTSC PS3 which runs WO HD DL'ed on the European servers.
    He has a EU PAL PS3 which also runs WO DL'ed from EU servers.
    I have a regular old 26 inch TV and he has a 50 inch Plasma.

    In the lobby in online play he gets to see what country everybody is from. I don't see any country flags at all. How can this be? I didn't think twice about it when just racing at home, but I went to his house to play I felt cheated. Where are my flags!

    Does anybody else have this "problem" ?

  2. #2
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Calisto
    PSN ID
    Axellink
    Posts
    714

    Default

    I don't get to see the flag either mate. Also his should be in the "WOHD error topic" created already for little issues like this mate.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Denmark
    PSN ID
    WTFish
    Posts
    46

    Default

    Gotcha - is there any way I can delete this post then?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United Kingdom
    PSN ID
    AdrenalineBurst
    Posts
    12

    Default

    I think its because your not on a hd tv, my brother has wipeout on a hd and it displays the flags and names of the 'to be played track' but on my normal 21" tv it does not

  5. #5
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Calisto
    PSN ID
    Axellink
    Posts
    714

    Default

    Thats anwsers a lot then. What a pain in the ass. there is loads of room on a normal TV to fit that in . Did the guys at SL test the game on a normal TV?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •