Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28

Thread: Will it be possible to use old wipeout music on HD?

  1. #11
    Join Date
    Mar 2002
    Posts
    2,651

    Default

    I think it depends on the developer though. Pain supports MP3 only, while SSHD supports MP3 and WMA I think, and I don`t know about AAC in that game. The PS3 defaults to ripping your CDs as AAC, so mainly I wanted to warn people to watch out for that if they don`t want that format. We`ll have to see what happens in WipEout HD.

    And that is surely the most acronym-heavy post ever made on the Wipeoutzone, IMNSFHO!

  2. #12
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Montréal
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    Darkdrium777
    Posts
    4,551

    Default

    So very true. Yet I think using the full terms like Moving Picture Experts Group Phase 1 Audio Layer 3 would be even more confusing

  3. #13
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    On my PC, usually on these forums
    PSN ID
    humangoogle -OFW-
    Posts
    638

    Default

    Yeah, TLAs FTW!

  4. #14
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    florida
    Posts
    9,850

    Default

    Rotflmfaolahocits!

  5. #15
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    On my PC, usually on these forums
    PSN ID
    humangoogle -OFW-
    Posts
    638

    Default

    Umm, you lost me at "lah"...
    rolling on the floor laughing my f**king a*s off, laughing at how out-of context it is?

  6. #16
    Join Date
    May 2007
    Location
    Team WEEEEEEEEEEE HQ
    PSN ID
    mdhay_wz
    Posts
    2,774

    Default

    Its off - topic.

    I speak leet.

  7. #17
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    florida
    Posts
    9,850

    Default

    }Translation> Rolling On The Floor Laughing My ****ing Ass Off Like A Hyena On Crack In The Serengeti
    {

  8. #18
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Vienna, Austria
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    eLhabib
    Posts
    4,274

    Default

    nice.

  9. #19
    Join Date
    May 2007
    Location
    The Hague, The Netherlands
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    rocketclowns
    Posts
    23

    Default

    I did this with the tracks from 2097, and used the mp3's in Pulse.
    A problem I ran into was that music in 2008 is mastered a lot louder than it was back in 1996. I couldn't mix the original Pulse soundtrack with my own ripped 2097 mp3's, because they weren't loud enough.
    Of course, I can lower the soundFX-level and up the music level, but then the menu-music gives me problems (such as blown-up ear drums, heh).
    Just to let you know...

  10. #20
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Vienna, Austria
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    eLhabib
    Posts
    4,274

    Default

    there's a lot of freeware programs out there that let you adjust your mp3s' volume, amongst other things.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •