Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 39

Thread: HD...how do you handle velocity???

  1. #11
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    cybrpnk
    Posts
    365

    Default

    Quote Originally Posted by Linchpin View Post
    I'm going to play blindfolded with motion sensing ..
    baaaaaaaaaaaaahahahaha

    now that's what zen mode should be like...

    on that note...some kinda glasses packaged with the new WipEout for ps3 (not HD) would be great...kinda like 3D glasses to 'enhance' the WipEout experience...hmmm...

  2. #12
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Auckland, New Zealand
    Timezone
    GMT + 12
    PSN ID
    NZLion
    Posts
    1,500

    Default

    Quote Originally Posted by rushin View Post
    I rarely play games holding a controller level, or anything like level.
    this is yet another problem I have with the sixaxis motion sensor. I have a fairly consistent angle at which I hold the controller, and it's nowhere near what games view as flat. I would like there to be a calibration option somewhere (I think in the XMB would make the most sense) so a new zero point could be set.
    some third-party controllers offer this facility (specifically the splitfish fragfx) via their own internal logic

  3. #13
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Squallie
    Posts
    178

    Default

    If you use the motion sensor in GTA IV you can turn on auto calibrate, and that means whenever you enter a vehicle the current position of the dualshock will be "flat".

  4. #14
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    East Lothian, Scotland
    PSN ID
    Rapier_Racer -OFW-
    Posts
    3,224

    Default

    Yeah but then if you use the sticks theres no need for any of that

    Now don't get me wrong I think using motion sensing to control Pitch in HD would be great IF it responds OK, but I don't see the point of using it in GTA in place of normal controls.

  5. #15
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Detroit
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    Rubix42
    Posts
    341

    Default

    I plan on using the DS3 for now.

    At some point, I'd like to see a dual flight stick set up. Something akin to a arcade stick, but with all the buttons built into the joysticks like a fighter jet. Allowing us to never have to move a finger when pressing a button, and a nice ability to gently adjust pitch and yaw with the lengthened joystick.
    Last edited by Rubix42; 1st May 2008 at 08:07 PM.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Sweden
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Squallie
    Posts
    178

    Default

    Point was that the thing Lion needed are already implemented in other games. Cant be a negative thing when you also can turn it off, even if most wouldn't use it. =P

  7. #17
    Join Date
    May 2008
    Location
    HKY, Mother North
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    imkwheet
    Posts
    8

    Default

    Hey Im new here. But I've been a W'O" pilot from the get-go.

    I've ALWAYS used digital.

  8. #18
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sydney, Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    cybrpnk
    Posts
    365

    Default

    welcome to wipeoutzone friend...

    if you are huge on WipEout, you will not be disappointed here...there are some really cool pilots floating around these forums...not to mention even Studio Liverpool on the odd occassion when they can take a break and hang out with us...

    for me...i will be handling WipEout with the SixAxiS...can't wait to try a new form of control system because I reckon that's all WipEout needed to make it next-generation...I have been using the SixAxiS for Ridge Racer 7 and have been very impressed with what Namco have done there...and by the sounds of what 1up are saying...HD + SixAxiS = evolutionary...

  9. #19

    Default

    Got my DS3 delivered saturday...again in anticipation of this game...

    So, if I admit that I pretty much bought a PS3 for WOHD, then it's cost me 300 quid, plus 18 for HDMI, plus 34 for DS3. That's a pricey game!

  10. #20
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    I come from a land down under
    Timezone
    GMT + 8
    Posts
    474

    Default

    I really want to do the same thing Norfolk! But I can't justify all that money for not even a full, finished game (correct me if I'm wrong). Maybe when the full game comes out. Same with Gran Turismo 5 - whenever that is (I'll wager money on another delay...)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •