Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Disappearing HUD glitch?

  1. #1
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    radiumx
    Posts
    1,499

    Default Disappearing HUD glitch?

    I've noticed after a bit of playing and sleep moding, that at some point after a while, all the numbers disappear from the screen such as posistion, time, lap, but not the speedometer or shield meter.

    Has anyone else had this issue?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    1,242

    Default

    I haven't had that. Although I've noticed coming back after a sleep, your custom ship will revert to the classic skin.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    sausehuhn
    Posts
    3,312

    Default

    Had that problem, too.
    Once there were no numbers at all on the screen.
    The only thing that seems to fix that problem is restarting - very odd.

    I had several crashes now, by the way. That's very disappointing when you've just finsihed a race (or a tournament ) and the PSP crashes before saving. And then sometimes it just won't react anymore and crashes out of nothing. I had that feeling that too fast button pressing is too much for that little machine. So I'm careful when it comes to this

  4. #4
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Quebec City, Canada
    Timezone
    GMT -5
    PSN ID
    zerojay
    Posts
    85

    Default

    It looks like what's happening is the font resource for the regular white font isn't loaded properly.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paris
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    Brica
    Posts
    144

    Default

    That font problem happens so many times… It can be very annoying when starting a tournament online, as the only solution is to restart the psp.
    I also noticed that the console often freezes when looking at the stats (the moment i press left/right for another page)

  6. #6
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    London, UK
    PSN ID
    Hellfire_WZ
    Posts
    3,264

    Default

    Yeah, I've had it a couple of times.

  7. #7
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    Stockholm, Sweden
    Timezone
    GMT -8
    PSN ID
    zargz
    Posts
    2,147

    Default

    haven't had a crash yet or a anything disappear.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2002
    Location
    West Bromwich
    Posts
    261

    Default

    I've had that happen a couple of times, I've also had it freeze after the track intro. But other than that, its great.

  9. #9
    Join Date
    May 2007
    Location
    The Hague, The Netherlands
    Timezone
    GMT + 1
    PSN ID
    rocketclowns
    Posts
    23

    Default

    The only 'glitch' I experienced so far was no engine sound after sleep mode... Hope it stays that way ; ) !

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne, Australia
    Timezone
    GMT + 10
    PSN ID
    radiumx
    Posts
    1,499

    Default



    This is what I mean, after taking the photo, the PSP freezes completely. Sometimes, even the speedo, shield meter and lap counter numbers disappear.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •