Page 9 of 18 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 81 to 90 of 177

Thread: OMEGA COLLECTION - Glitches and Troubleshooting Report Page

  1. #81
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Vienna, Austria
    PSN ID
    Beuzer0
    Posts
    15

    Default

    For now my experience is really good and I can't notice anything important to change except for having less glow in 2048 zone mode, as at some points it gets difficult to see the road. I also think that the glowing effect might be a bit too much is the game overall, so tunning them just a bit down would be better i think.

    Is there any hope to have the possibility to change the lap count in racebox? I always wanted to have the possitility to do an endurance race in HD in solo mode.
    Also having the custom campaign grid like in Pulse? (i might be asking too much)

    As somebody else stated above, seeing flags with "wipEout 2048" sounds off as the word "wipEout" is never used in the wEo universe.

  2. #82

    Default

    Quote Originally Posted by XxSuperRyugaxX View Post
    I think there is some sort of bug on the list of lobbies online ( well I think that this is not voluntary )
    Everytime you check for lobbies Online you can see max 10 lobbies, that is the max number displayed on one page. Even if there are other lobbies you can't see them ( I say this because everytime I go online, I ALWAYS see 10 lobbies everytime and that's impossible ). In fact, it happens that lobbies with a lot of free slots ( example 3/8 ) suddenly disappear when you do refresh and then other lobbies appear, even if you checked just some seconds ago.

    Also the error code when trying to join is very frustrating.. I get that like most of the times, 8 times/10.. anyone else having this very usually?

    Just a quick one with the Error code: This was actually changed because of a technical requirement. We had to make the error codes super generic instead of actually providing error information. (Don't ask!)

    If you're regularly getting an error code - it's almost 100% down to a NAT type problem, either the game you're trying to join is being hosted by someone with a NAT 2 or NAT 3 - or.. you have a NAT type of 2 or 3 and are trying to join a NAT 1 player.

    If you look into changing your NAT to 1, you'll most likely see a reduction in these error messages. - Also, quite a lot of the time, "Game is full" will also generate this generic error message.

  3. #83
    nu9get Guest

    Default

    being a no-soundtrack player, i hear all the sfx in game, and i noticed while playing tournaments (both HD and 2048 ) when switching between penultimate and last race you can hear podium sounds, i also managed to see podium for 0.2 seconds (like a flash on screen), then last race start.

    the tournament can be up to 5 or 8 or 12 races, it doesnt change. or at least i heard it on 5 or more races tournament, dunno if it happens with less tracks too.

    someone else noticed it?

  4. #84
    Join Date
    Oct 2012
    PSN ID
    feisar_2097
    Posts
    447

    Default

    ^ can confirm this too but only 2048 i think

  5. #85
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Sunny Scunny, UKland
    PSN ID
    Kazzy-Mac
    Posts
    76

    Default

    Quote Originally Posted by NotEnoughRed View Post
    If you're regularly getting an error code - it's almost 100% down to a NAT type problem, either the game you're trying to join is being hosted by someone with a NAT 2 or NAT 3 - or.. you have a NAT type of 2 or 3 and are trying to join a NAT 1 player.
    What if you're like me and your PS4 is perpetually stuck in NAT type 2 no matter what you do with it? :/

    (( Seriously. I've studied networking and I still can't get this bugger to type 1. Always type 2. Even when I put the console in DMZ! I think my router is just crap >_> ))

  6. #86
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Catania , Italy
    PSN ID
    TheWalkingFroggy (PS4)
    Posts
    135

    Default

    Quote Originally Posted by NotEnoughRed View Post
    Just a quick one with the Error code: This was actually changed because of a technical requirement. We had to make the error codes super generic instead of actually providing error information. (Don't ask!)

    If you're regularly getting an error code - it's almost 100% down to a NAT type problem, either the game you're trying to join is being hosted by someone with a NAT 2 or NAT 3 - or.. you have a NAT type of 2 or 3 and are trying to join a NAT 1 player.

    If you look into changing your NAT to 1, you'll most likely see a reduction in these error messages. - Also, quite a lot of the time, "Game is full" will also generate this generic error message.
    Ah I see now, my NAT type is 2. Well thanks for the info!

  7. #87
    Join Date
    Oct 2012
    PSN ID
    feisar_2097
    Posts
    447

    Default

    its a bit weird at the moment, i wanted to join a friend who was hosting, but i couldnt join, but when he rehosted i joined no problem
    we have the same NAT type too (2)

  8. #88
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Paris/Hobart
    Posts
    435

    Default

    Not a glitch per se, but trouble nonetheless: I have colorblindness and cannot tell the difference between the offensive and defensive weapon pads in 2048, at all

  9. #89
    Join Date
    Oct 2012
    PSN ID
    feisar_2097
    Posts
    447

    Default

    looks like someone somehow managed to use HD fury ships on 2048

    look on rockway stadium at b class speed lap boards, and you notice theres someone who used feisar fury and is 5 seconds faster

    like wtf

    - - - Updated - - -

    edit: No, it seems to be same glitch as the 2048 zone guy have... he doesnt have the time on his personal bests... he has played the track on that class, but no glitched time on his personal best

    so no glitch to play hd fury ships on 2048 yet

    hopefully you guys find the cause of this weird glitch where it registers to wrong board

    edit: he found his time on personal bests, his time registered on vineta k forward flash and that time registered on rockway stadium b class global board with same ship. really weird random glitch

    his time on vineta k flash didnt register to the global leaderboard as well.

    big thanks to the guy for cooperation

    also friend leaderboard is also a bit glitched, it only shows 1 page, and when pressing l2 to go to top, it only shows a few people to me, instead of a full page
    Last edited by Racingfan; 13th June 2017 at 10:10 PM.

  10. #90
    Join Date
    Oct 2012
    PSN ID
    feisar_2097
    Posts
    447

    Default

    another glitch with boards

    notice the first time trial event in 2048 campaign has a glitched time... 27 seconds?

    these new weird glitches comes out of nowhere

    most likely something new... even if its that lap 1 end glitch, its not possible to do a metro park c lap in 27 seconds.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •